EXCLUSIV | Darisian Luncanu, primele declarații despre iubita sa, Daria Crișan. Cum se înțelege actorul cu părinții ei, Cătălin Crișan și Lucia Bubulac: “În momentul în care am cunoscut-o pe mama ei…”

30 09. 2024, 11:52

Darisian Luncanu este actor și magician, iar de 4 ani formează un cuplu cu Daria Crișan, fiica lui Cătălin Crișan și a Luciei Bubulac. Cei doi tineri s-au întâlnit la facultate, unde s-au și îndrăgostit, fiind totodată și cei mai buni prieteni. În timp ce iubita sa, Daria, a jucat în “Atletico Textila”, comedia de la Pro TV, Darisian și-a adjudecat rolul lui Cristi Păun, în “Iubire cu parfum de lavandă”, serialul original semnat de Ruxandra Ion și care va avea premiera la Antena 1 pe 31 octombrie.

În interviul exclusiv acordat pentru CIAO.RO, chiar la evenimentul de lansare a producției, desfășurat în Livada de lavandă, Darisian Luncan ne-a povestit cum a luat castingul, deși îi era rău și avea febră, dar și despre întâlnirea karmică cu Daria, pe care o consideră, îngerul lui păzitor. Actorul ne-a spus și cum se înțelege cu artistul Cătălin Crișan și cu medicul Lucia Bubulac, părinții iubitei sale, care sunt divorțați de ani buni.

Absolvent al Facultății de Actorie, Darisian Luncanu şi-a adjudecat un loc în marea finală a celui de-al doisprezecelea sezon iUmor, unde a impresionat jurații cu un moment spectaculos, iar de la finalul lunii octombrie revine pe micul ecran în serialul „Iubire cu parfum de lavandă”.

Darisian Luncanu: „9 ore am fost întins pe podea. Dormeam, îmi era foarte rău”

Cum a fost la casting?

Dimineața în care m-am trezit simțeam că urmează să fac febră. Am fost la un pas distanță să zic: nu mă mai duc! Real vorbind care sunt șansele să iau fix eu? Dar ceva m-a făcut să mă ridic și am zis: ok, o să mă duc și m-am dus.

În momentul în care am ajuns acolo adrenalina și văzând atâția oameni și fiind o energie acolo mi-a dat puțin “răceala” în spate sau febra sau ce-o fi fost! Și în același timp îi mulțumesc Domnicăi Cârciumaru care mi-a dat o pastilă care m-a pus pe picioare și m-a ținut toată ziua. Eu am fost întins practic cât a durat castingul. 9 ore am fost întins pe podea. Dormeam, îmi era foarte rău. În momentul în care eram chemat la cadru, mă duceam.

Darisian Luncanu: „Mama a fost extraordinar de mândră, fiind unul din visurile ei să îl vadă pe băiatul ei într-un serial”

Atenție: cu o seară înainte nu aveam nimic, adică pur și simplu a fost o febră, o chestie. Următoarea zi după casting nu mai avusesem nimic. Am stat acolo, am luat casting-ul. Undeva pe la 13.00 – 13.30 am văzut că sunt singurul pe rol și nu înțelegeam de ce trebuie să mai stau atât. Adică știam de ce trebuie să mai stau atât, dar îmi era foarte rău și eram foarte amețit și cumva încercam să mă concentrez să fie totul bine la cadru, adică să dau tot ce am mai bun din mine.

Și seara la ora 21.00 am aflat: felicitări ai luat! Am sunat-o pe mama care a început să plângă. A fost extraordinar de mândră fiind unul din visurile ei să îl vadă pe băiatul ei într-un serial de genul. Mama este asistentul medical, lucrează pe zona de dializă. Ambii părinți sunt total neartiști, dar în același timp, arta educației lor, m-au făcut pe mine artist.

Darisian Luncanu: „La Cluj am intrat primul, la UNATC am intrat al patrulea”

Care a fost momentul în care ți-ai ales acest drum în viață? Țe-a inspirat cineva?

Actoria mi-am ales-o în clasa a X-a, pentru că era cel mai apropiat lucru de meseria pe care o făceam din 2013, respectiv magia. Adică de 11 ani, 2012, am făcut treaba asta cu magia și mi-am construit o carieră în asta, dar în același timp tot ce însemna zona de film și partea asta cu actoria pe film mi-a plăcut extraordinar de mult.

Și am făcut asta în clasa a X-a în urma unui festival la care am participat și nu știu cum am luat premiu întâi. Erau nominalizări pentru cel mai bun actor în rol principal, mă rog, o copilărie, dacă mă întrebi acum, respectiva piesă. Am luat premiul, am sunat-o pe mamași am început să plâng sincer și am zis: mamă, vreau să dau la teatru și am dat la teatru.

A fost foarte bine, am intrat din prima la două facultăți. La Cluj am intrat primul, la UNATC am intrat al patrulea.Și cumva a fost un debate dacă să aleg Clujul sau Bucureștiul. Știam și ca actorie și ca magie că aici se întâmplă, aici e totul. Și de asta am ales fără doar și poate am ales din prima București. Adică știam că aici vreau să fiu.

Darisian Luncanu: „Nu-mi explicam de ce Daria este atât de frumoasă și în momentul în care am cunoscut-o pe mama ei, asta este explicația”

Și pentru că ai ales Bucureștiul ai întâlnit-o și pe Daria.

Evident, tocmai de asta că Dumnezeu mă iubește foarte mult. Adică chiar cred lucrul ăsta și fără niciun fel de exagerare consider că Daria este îngerul meu păzitor și chiar este. M-a făcut omul care sunt astăzi. Într-o relație am lucrat unul cu celălalt și am încercat să îmbunătățim lucruri la omul respectiv.

Pentru că văzându-l cumva și proiectându-l cumva și văzându-i potențialul este automat o necesitate și o dorință să spun lucruri ca să îmbunătățesc la omul respectiv, ceva ce ar fi păcat să nu fie îmbunătățit, clar.

Cum a fost întâlnirea cu părinții Dariei?

A fost foarte interesantă. Nu-mi explicam de ce Daria este atât de frumoasă și în momentul în care am cunoscut-o pe mama ei, am zis că asta este explicația trucului, gândindu-mă ca un magician. Ok, de asta e așa. Iar legat de tatăl ei este printre cei mai amuzanți și cei mai glumeți și cei mai pontoși și cei mai spontani oameni și ne înțelegem foarte bine.

Foto: Instagram/ PR Antena 1